Προληπτικές εξετάσεις για Διαγνωστικό Έλεγχο Νεφρών


Από το 2006 η δεύτερη Πέμπτη του Μαρτίου έχει θεσπιστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού. Η πρωτοβουλία ανήκει στη Διεθνή Εταιρεία Νεφρολογίας και τη Διεθνή Ένωση Νεφρολογικών Ιδρυμάτων, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για την σπουδαιότητα της υγείας των νεφρών και τη Χρόνια Νεφρική Νόσο (ΧΝΝ).

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού με το σύνθημα "Ζώντας καλά με τη Νεφρική Νόσο" αποσκοπεί στην εντατικοποίηση της εκπαίδευσης και την αύξηση του ενδιαφέροντος σχετικά με την αποτελεσματική διαχείριση ασθενών, εξυπηρετώντας τον απώτερο στόχο της ενεργού συμμετοχής τους στη ζωή.

Οι ασθενείς με νεφρική νόσο – συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση ή είναι μεταμοσχευμένοι - καθώς και οι άνθρωποι που τους φροντίζουν θα πρέπει μέσα από συντονισμένες προσπάθειες των αρμόδιων οργανισμών και της νεφρολογικής κοινότητας να έχουν την αίσθηση μιας διαρκούς και αποτελεσματικής υποστήριξης, ειδικά κατά τη διάρκεια δύσκολων περιόδων όπως οι πανδημίες.

(Διαβάστε σχετικά : https://www.worldkidneyday.org/wkd-2021-greek/)

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού και στο πλαίσιο των δράσεων προληπτικής ιατρικής, η Γενική Κλινική Πειραιώς ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΕ προσφέρει ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ για Διαγνωστικό Έλεγχο Νεφρών στην προνομιακή τιμή των 40€ που περιλαμβάνει:

Αιματολογικό έλεγχο (Γενική Αίματος, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Νάτριο, Κάλιο, Λευκώματα, Αλβουμίνη, Ασβέστιο, Φώσφορο, Γενική Ούρων) και

Υπερηχογράφημα κάτω κοιλίας


Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας καλέστε μας στα τηλέφωνα :
210 4520604, 210 4520632, 210 4528030

«Ενεργός συμμετοχή στη ΖΩΗ & τη ΘΕΡΑΠΕΙΑ».

«Καλύτερη ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ».about-image

about-image

about-image

about-image

about-image